Kåbdalis

IMG_6110Vi lämnade Gällivare efter tre bra träningsdagar och hoppade i bilen mot Kåbdalis. Snabbt stopp i Jokkmokk för att fylla på glögg & pepparkaksförrådet! IMG_6167Med denna utsikt startade vi varje träning, vad tycks? Inte alls helt fel!IMG_6162Det bjöds på väldigt fina träningsförhållanden och häftigt att se så många landslag samlade i lilla Kåbdalis. Förutom svenska dam och herr världscuplaget var bla Österrike och tyska herrarna på plats. Tror även de var lite fascinerade över detta ställe och alla väldigt nöjda med träningen. IMG_6175Materialtest med nöjd och glad åkare och service!IMG_6176Fick även besök av pappa två dagar. Han var nog gladast i backen och nöjd över sina carvingsvängar!IMG_6124 I söndag morse tog Rebecca med mig och Nathalie på en tvåtimmars ridtur. En perfekt vinterdag och vi red i skogen, på skogsvägar och över bäckar. Underbar start på dagen! IMG_6154En fotopaus med utsikt över backarna. IMG_6150Jag och Hills på väg över bäcken efter en viss tvekan…IMG_6189Vi passade även på att åka till Luleå en kväll för att se Luleå möta Frölunda, bra uppladdning och stämning!

Ett STORT tack till Kåbdalis som år efter år bjuder på bästa uppladdningen inför slalompremiären i Levi. Bra förhållanden, boende, mat & service – vi gillar er!

Idag har vi vilodag här i Levi och en skön sovmorgon som start. Nu ska jag bocka av några punkter på min alldeles för långa att göra lista, sen blir det en vända på byn!

//Maria

Annonser

One thought on “Kåbdalis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s