Matlagning & Media

collage media ica

Nu har vi precis avslutat två dagar här i Stockholm. Igår besökte vi ICAs kontor i Solna där vi tillsammans med deras kockar lagade två olika bufféer som sedan serverades till Skidförbundets alla sponsorer som var på plats. Min grupp tillsammans med duktiga Niclas Rapp lagade en höstig jordärtskocksoppa, dinkelbröd med frukt och nötter som serverades tillsammans med en Västerbottens färskost och gräslök. Avslutades med en ljummen äppelkaka med citron och kardemumma, vaniljkvarg och en äppel/pecannöts kompott. Förenad nytta och nöje – ett stort tack till ICA!

Idag besökte vi ett annat kontor i Solna – Vattenfall. Startade upp med en frågestund med några av Vattenfalls anställda som handlade om allt mellan kost och familjeliv. Sen var det dags för vårt årliga skidforum där det samlas ett 50-tal journalister samtidigt som det hålls presskonferenser med alpint, skicross, slopestyle och snowboard. Kul att samlas alla grenar tillsammans för en update innan säsongen drar igång och samtidigt lyssna till journalisternas frågor och funderingar.

Ikväll har vi ätit en mysig middag på Taverna Brillo och nu ligger jag trött och mätt på sängen. Imorgon ska jag unna mig sovmorgon och långfrukost innan vi hoppar på planet norrut för att börja uppladdningen inför Levi!

God natt! //Maria

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s