Morning walk!

20120226-200333.jpg

-5, strålande sol & en bra morgon för mitt knä! Jag fick äntligen njuta av en morgon promenad – jag lär mig att uppskatta det lilla!
Även en träff med min sjukgymnast fick mig att se livet ännu ljusare – jag känner mig nästan frisk!!

God natt!

Annonser

4 thoughts on “Morning walk!

 1. Susann Billberg skriver:

  Hej,
  Du kanske tycker detta är skitknäppt, men eftersom det funka så bra för mig måste jag i varje fall berätta. Opererade för väldigt länge sedan främre x band som helt gått av / fick ett nytt. Det blev aldrig riktigt bra trotts ihärdig träning hos duktiga idrottssjukgymnaster. operationen var länge sedan 80 taletså idag är det förståss mycket bättre utsikter . Hur som helst nu i 40 års ålder har jag tagit upp ridning igen mycket rida lätt, stå i jockey sitts och hoppa hinder. Detta har stärkt mitt knä så mycket att jag utan problem åker puckelpist igen och kan spela fotboll på skoj . Detta var inte möjligt för tre år och längre tillbaks i tiden. Ganska fantastiskt att man vid nästan medelålder kan träna upp sitt knä igen … och utan att jag egentligen visste det. Summa sumarum : ) ut och rid = super bra rehabilitering. Lycka till
  Susann Billberg Rydholm

  • Maria skriver:

   Hej Susann & tack för ditt tips!
   Alla små tips är mycket värt och jag som ridit när jag var liten tycker det låter som en väldigt bra idé! Kanske ska låta det gå någon månad till så att mitt knä tål mer stötar!
   Din omtanke värmer!
   /Maria

 2. moster Annika skriver:

  Önskar att jag kunde säga detsamma…att jag börjar känna mig frisk! En infektion som har slagit ut min röst.Och tyvärr! misskötte jag mig i början,jobbade viskade och gjorde allt fel.Nu har jag varit knäpp tyst i fem dygn och har fortfarande svårt att få fram ljud… Kram från moster!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s