Eurosportsprinten

Efter en smidig resa från Schweiz med både buss, tåg, flyg & bil är jag nu framme i Sälen. I eftermiddags avgjordes Eurosportsprinten där cykelproffs & kända personer tävlar i lag mot varandra. Vi skulle ta oss igenom en ganska trixig bana, som till en början såg rätt lätt ut. Men visade sig ganska snabbt att så lätt var det inte (proffsen dansade dock igenom den)…. Tack vare hjälp och tips från finskan Pia Sundstedt (nyligen finsk mästare i tempo & linje) såg det förhoppningsvis helt ok ut!

Jag tillsammans med norska cykelproffset Ole Christian Fagerli i team ICA, lyckades cykla till oss en fin tredje plats!

Imorgon är det dock dags för Cykelvasan. Cykeln är fixad, startnumret hämtat & laddat upp med en god buffé & underhållning på Experium! Kl. 9.00 imorogn går starten och hoppas cykla imål i Mora några timmar senare med ett bra humör i behåll! Håll tummarna!

God natt!

Annonser

2 thoughts on “Eurosportsprinten

  1. Tom skriver:

    Lycka till på Cykelvasan önskar jag kört den själv men tävlingar två helger i rad uppe i lindvallen blev en helg för mycke. Kör hårt.

  2. catalina skriver:

    Men hallå Maria! Åker du ner till Schweiz sen igen? För ja kommer ju ner nästa måndag=) Nu längtar ja banne mej till alperna lite efter en hel sommar med jobb. Hoppas vasan gick bra! kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s