Konstig dag!

Ja idag blev just en konstig dag! Vi visste att vädret kunde ställa till det men överraskades av ganska fint väder ändå! Besiktade banan, värmde upp & hann precis konstatera att allt flöt på väldigt bra – när första beskedet om 1 timmes uppskjutning av starten kom! Väl uppe på start var det besked till höger & vänster men tillslut blev allt inställt! Kändes väldigt konstigt då solen sken från blå himmel & nästan vindstilla – men beslutet var taget & självklart måste allt vara säkert för att tävlingen ska genomföras!  Kajsa, Towe & Jessica var iallafall på strålande humör!

En volleybollmatch senare åkte jag & Anja iväg på nummerlapps lottning för morgondagens storslalom, jag med nr 9 hade lite mer tur än Anja som lyckades få 15 – men imorgon spelar det ingen roll för oss! De hade lyckats få till mysig julkänsla på scenen med bla lite dansande pompom tjejer & en jätte julgran!

Men en sak som var konstig var denna man – nåt i stil med ”schmutsi”! Tillsammans med Santa Claus hjälpte han oss att ta ner våra nummerlappar från stora julgranen. Han finns med kring julen i Schweiz & är elak mot de personer som varit mindre snälla… För mig förknippas julen enbart med positiva saker så lite svårt att förstå, men ja alla firar vi på olika sätt & sen kanske jag inte har hela bakrunds infon om vem ”han” verkligen är!

Nu ska vi släcka lamporna! A demain!

 

 

Annonser

2 thoughts on “Konstig dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s