Loveland & steakhouse

Blev en sen kväll igår & få sovtimmar men kände mig ändå rätt utvilad när klockan ringde imorse. Jag, Frida & Tessan åt en härlig sockerchock frukost & uppdaterade oss om vad som hänt i världen innan det var dags att åka mot backen! Loveland bjöd på strålande sol, bra underlag & bra träningsförutsättningar – en perfekt första dag!

En glad Mattias, Tessan & Dessire på slalomstart!

Hemma i lägenheterna igen lagades en god spagetti bolognese till lunch. Alldeles för tidigt inpå lunchen för att undvika håll, tog vi en kortare löptur – inte det smartaste men funkade! För att inte somna i soffan åkte vi ner till outlet butikerna i Silverthorne & kollade vad de hade att erbjuda! Hittade lite smått & gott, men ändå lite besviken på årets utbud!

Till middag bjöds vi på en god Steak á la Rudi & hela lägenheten förvandlades till ett rökfyllt steakhouse! Bjöds även på en hel del skratt & urspårade samtal – vi är nog inte riktigt med i tiden ännu! 🙂

Nu ligger jag i sängen proppmätt & ska försöka hinna somna innan det blir morgon hemma i Sverige! Imorgon blir det repris på slalomträning i Loveland men då tillsammans med fransyskorna. Vädret skvallrar om att det är snö på väg så spännande att se vad det har att bjuda på! Mitt första år här kom det mängder med snö & vi hade en hel fantastisk dag lössnöåkning – en repris på det vore inte helt fel!

God natt!

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s